Klik hier om de nieuwsbrief in uw browser te bekijken.
  Rijswijk Wonen   Nieuwsbrief
De Koploper
 
  10 augustus 2022

Sorry, er is iets mis gegaan met uw aanmelding.

Als u zich heeft aangemeld via de website, is dit niet goed gegaan. Wilt u op de hoogte blijven van De Koploper? Meldt u zich dan nogmaals aan via www.rijswijkwonen.nl/dekoploper .

In RijswijkBuiten realiseren wij De Koploper. De appartementen worden begin 2023 opgeleverd. In deze nieuwsbrief leest u meer over De Koploper.

135 energiezuinige appartementen

De Koploper is het eerste woon-winkelcomplex in de duurzame nieuwbouwwijk Parkrijk in RijswijkBuiten. De Koploper bestaat uit 7 etages met 135 appartementen. 20 appartementen worden verhuurd aan Stichting De Blauwe Parel. De andere appartementen verhuren we aan bewoners van 55 jaar of ouder en de reguliere doelgroep. Onder De Koploper komt een vestiging van de Lidl en er is ruimte voor nog een paar andere winkels. Zo kunnen bewoners van De Koploper direct al hun boodschappen doen in de eigen wijk.

Image1

Begin 2023 worden de appartementen opgeleverd

Als de bouw volgens planning blijft verlopen worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd en ontvangen de eerst bewoners de sleutel.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief van De Koploper

Bent u nieuwsgierig naar wonen in De Koploper? Meldt u dan aan via www.rijswijkwonen.nl/dekoploper . Dan ontvangt u de nieuwsbrief van De Koploper.

U kunt uw vragen stellen tijdens de inloopmiddag

Heeft u vragen over wonen in De Koploper? Of lukt uw aanmelding voor de nieuwsbrief niet? Kom dan langs tijdens de inloopmiddag op:

- vrijdag 11 maart

- vrijdag 18 maart

- vrijdag 25 maart

- vrijdag 1 april

U bent tussen 13.00 en 15.00 uur welkom in The Lobby, Lange Kleiweg 6 in Rijswijk.


“Onze huidige woning past ons eigenlijk niet meer.” Image2
De ouders van Inez en Marco wonen al jaren op hetzelfde adres in Rijswijk. In deze woning is Inez geboren en groeide ze op met haar oudere broer en zus. Haar ouders zijn erg gehecht aan deze plek; al merkt Inez de laatste jaren dat haar ouders zich aan steeds meer zaken in en rond het huis beginnen te storen. Zoals haar moeder soms kan verzuchten: “Onze huidige woning past ons eigenlijk niet meer.” Lees het verhaal van Inez en Marco verder >>>

www.rijswijkwonen.nl
koploper@rijswijkwonen.nl
Rijswijk Wonen Twitter Rijswijk Wonen LinkedIn Rijswijk Wonen Facebook